BEHANDLINGAR

SHIATSU MASSAGE

Shiatsu kombinerar flödande cirkulära rörelser med mjuk beröring och djupgående tryck.

Denna speciella behandling verkar avstressande för hela ditt system vilket ger din kropp möjlighet till återhämtning och mycket djup avslappning. Effekten är långvarig och många känner sig som nya efter behandlingen med ökat välbefinnande.


Shiatsu förebygger många problem så som huvudvärk, trötthet, sömnproblem nedstämdhet, stelhet i rygg, axlar och nacke. Den verkar förebyggande för sjukdomar.

Behandlingen passar också dig som vill komplettera din träning och optimera din hälsa ytterligare. Shiatsu utförs på en futon (madrass på golvet) och du är iklädd mjuka kläder.

BIOPHOTON THERAPY

Med hjälp av Biophoton Therapy är det möjligt att hitta den primära orsaken till ett sjukdomstillstånd och behandla den. Det handlar om att återställa kroppens ursprungliga och friska cellkommunikation.


De olika organen, blodcirkulationen, hormonsystemet, nervsystemet och lymfsystemet mäts med hjälp av över 100 akupunkturpunkter på händer och fötter. Efter mätning testas olika homeopatiska mediciner genom Biophoton-systemet och hittar på så vis de optimala medicinerna för detta behandlingstillfälle. Efter att mätning och tester är klara, sker en 25 minuter lång behandling. Behandlingen sker sittandes på stol och du behöver endast ta av stumpor.

MIGRÄNTERAPI

Det som gör migränterapin så unik och effektiv är kombinationen av terapins tre byggstenar som tillsammans behandlar roten till problemet samtidigt som den ger stöd till kroppens återuppbyggnad.


  1. Shiatsu massage – arbetar med de anatomiska och mekaniska aspekterna av migränen och ger support till de inre organens funktioner.
  2. Biophoton Therapy – arbetar med de djupare, underliggande, energetiska orsakerna till migränen.
  3. Närings- och kosttillskott – stödjer och påverkar kroppens biofysiologi.

 

Tillsammans ger dessa tre byggstenar bästa förutsättning för att helt läka de flesta migräner. Denna migränterapi skiljer sig från de flesta övriga behandlingar som oftast bara tar en eller två aspekter och därmed endast ger delvis eller temporär förbättring.

KLASSISK / SPORTMASSAGE

En stunds skön avslappning med mjuk, välgörande massage eller stela muskler i specifikt problemområde som behöver få hjälp tillbaka till rörelse?  För dig som föredrar oljemassage på massagebänk erbjuder jag svensk klassisk massage och sportmassage. Massagen verkar både förebyggande och rehabiliterande. Jag anpassar behandlingen helt efter önskemål.


Sportmassagen är extra djupgående, snabbar på återhämtning genom ökad cirkulation samt förebygger skador. I både klassisk massage och sportmassage arbetar jag på hud, bindväv och muskler. Du är iklädd underkläder och jag täcker kroppen med handdukar.

PRISER

För lediga tider och aktuella priser gå till: BOKA DIREKT

Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig för konsultation.

Varmt Tack! Du har gett mig ett nytt liv utan migrän.

Ann-Sofie, Stockholm

Jag känner mig väldigt trygg hos Eelko. Det har varit spännande att se hur han kombinerar olika metoder. Jag känner mig otroligt mycket bättre och jag hoppas verkligen att fler hittar till honom.

Annette, Karlstad

Jag har nu fått 4 behandlingar Migränterapi och har blivit mycket bättre. Jag kände effekt redan efter första gången. Jag skulle verkligen rekommendera att testa och jag hoppas att fler kan få samma goda effekt!

Heléne, Stockholm